5 Moduri prin care poti economisi folosind Bursa de Transport

Transportatorii de marfă sunt acei oameni sau firme care fac legatura dintre companiile de transport si exportatori sau importatori. Acestia joacă un rol important nu doar pe bursa de transport ci si în afacerile de comerţ internaţional, deoarece asigură livrarea buna de diverse produse în întreaga lume. Din păcate, ratele de transport sunt in continuă fluctuatie din cauza complexităţii implicate într-un proces de transport internaţional.

În afară de acestia, unii expeditori se angajeze în activităţi de “murdare”, în scopul de a exploata persoane fără experienţă în procesul de comerţ internaţional. Ei au tendinta de a profita de clienţii lor, prin supraîncărcare. Deci, este important să cunoasteti modul prin care puteti livra produsele în străinătate si sa evitati costuri inutile. Iată câteva sfaturi de reducere a costurilor, care vă pot ajuta să reduceţi cheltuielile dvs. de transport de mărfuri.

1. Cunoaşterea ratei actuale de schimb valutar - Unii transportatori ar putea încerca să “umfle” cursul de schimb valutar, în ​​scopul de a câştiga venituri suplimentare fără a va anunta. Astfel, este necesar să verificaţi rata actuală de schimb valutar pentru moneda de conversie conversie cu care aveti de a face.

schimb valutar

2. Plăti doar pentru ce expediati dvs - Asiguraţi-vă întotdeauna că volumul total sau greutatea marfii dumneavoastra este identica cu ceea ce e indicat pe factura. Există cazuri în care greutatea sau volumul unui lot este declarată ca fiind mai mare, iar asta poate duce la o creştere a tarifelor.

3. Intrebati daca va ofera reduceri - Calculati greutatea si volumul de marfa pe care doriti sa o expediati. În cazul în care greutatea reală a încărcăturii este mai mare decât greutatea volumetrică, atunci puteţi solicita o reducere din rata initial folosind sistemul de contact de pe bursa de transport. Deobicei pentru incarcaturi mai mari veti putea beneficia de anumite reduceri in functie de firma sau oamenii cu care aveti de a face si in functie de tipul de incarcatura pe care doriti sa o exportati.

4. Alegeţi timpul si traseul cel mai efficient - Există multe cazuri în care costurile de transport ale unei cai indirecte sau intr-un timp de transport mai lent sunt mai ieftine decât luarea unei rute directe sau unui timp de transport mai rapid. Deci, dacă nu va grabiti cu livrarea marfei şi vă puteţi permite amanarea transportului pentru cateva zile in plus, precum si o ruta indirecta de transport atunci aceasta va fi alegerea cea mai economică pentru dumneavoastra.

bursa de transport

5. Combină tipuri diferite de servicii - Dacă aveţi cateva pachete mici care trebuie transportate, în aceeaşi regiune ,dar cu diferite puncte de livrare, puteţi folosi transportul de marfă standard. Ce inseamna asta, in loc sa cereti livrarea pachetelor in pachete individuale va alegeti in schimb o locatie centrala iar de acolo puteti angaja o companie mai mica si cu preturi mai bune pentru transportul intern ale pachetelor pe o distanta scurta. Acest lucru va poate ajuta sa economisiti o suma semnificativa de bani.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea bursei de transport puteti citi aici.

Creati cont Gratuit Inregistrati-va