Cum sa gasesti un camion liber folosind platforma EuropeanCargo

Odata cu aparitia internetului, cautarea unui camion liber pentru facilitarea transportului de marfa nu a fost mai usor decat acum.

Folosind bursa de transport European Cargo, unul dintre site-urile cele mai de încredere în furnizarea soluțiilor de transport, și mai ales pentru incarcaturi grele pe care firmele de transport locale nu le pot satisfice, economisiti timpul pe care l-ati petrece cautand prin directoarele romanesti cautand numere de telefon sau sortand prin miile de anunțuri ale ziarelor locale.

camioane libere

Aici puteti gasi informații despre transportatori înregistrați mari, care isi ofera serviciile pentru transportul de tot felul de incarcaturi la diferite intervale fie ele prestabilitate sau deschise pentru negociere.Acest site actioneaza ca un motor de cautare facut special pentru a va oferi cele mai bune legaturi sau rezultate relevante pentru a aduce impreuna persoanele care au marfa de transportat alaturi de cei care au posibilitatea de a o transporta.

Pe langa aceste posibilitati deosebite puteti sorta si in functie de greutate, de sistemele de urmarire, logistica si multe altele. Daca va alegeti un camion liber care sa transporte marfa in mod direct puteti face click pe numele dcompaniei pentru a obtine mai multe detalii cu privire la serviciile pe care ei le ofera precum si amplasarea lor si tipul de contracte sau tot felul de alte detalii care v-ar putea ajuta si va intereseaza pe dumneavoastra.Dupa ce v-ati inregistrat pe site (inregistrarea nu dureaza mai mult de 2 minute) puteti accesa toate aceste informatii, putand astfel alege din mai multe camioane libere care va stau la dispozitie cu ruta pe care o preferati sau kilometrii/distanta parcursa pana la destinatie, optiunile de incarcare a camionului si desigur , unul dintre cele mai importante aspecte - pretul transportului. Trebuie doar sa completati detaliile de incarcare sau cererea de camioane in zonele indicate precum si originea si destinatia marfii care doriti a fi transportata. Este de asemenea necesar sa tineti cont de siguranta pe care v-o ofera compania cu care dvs veti alege sa colaborati pentru a nu avea nici un fel de surprize neplacute si sa verificati daca marfa pe care doriti sa fie transpotata este un produs pe care distribuitorul il suporta.

Platile se pot face cu cardul sau la livrare in functie de cum decide fiecare firma care isi posteaza serviciile pe site-ul nostru. Puteti sa adaugati si dvs anuntul personalizat de indata ce aveti un cont activ la noi si sa profitati de ofertele noastre. Pentru mai multe detalii sau orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati folosind optiunea Live Chat.

Creati cont Gratuit Inregistrati-va