Curieratul - Urgent Curier - usor sau greu ?

Curieratul este usor sau greu ? Urgent Curier

Depinde cine esti,unde te afli si de multe ori , cat de buna este ziua pe care ai prins-o ! Unii oameni va vor spune ca este cel mai bun loc de muncã din lume , in acelasi timp altii vor spune cã e supraevaluat.
Adevãrul este cã a lucra în domeniul de livrari este la fel ca oricare alt loc de muncã , doar cu câteva avantaje in plus, mai ales daca lucrezi pentru tine si esti propriul tau sef.

La fel ca oricare alt loc de muncã , vei avea zile bune si zile rele ca un urgent curier . Fiecare zi are provocãrile ei : de la prea multe pachete de livrat , situatia din trafic , si de asemenea , diferite tipuri de clienti. Ca oricare alt loc de muncã , vei avea zile mai bune dacã iti place de fapt ceea ce faci. Încã nu esti convins ? Iatã câteva aspecte de bazã pentru locuri de muncã din acest domeniu si la ce vã puteti astepta .

urgent curier
 

Orele de lucru

Nu este cu siguranta un loc de muncã de la 8 la 4 , dar chiar te asteptai sã fie ?
Posibilitatea de a fi propriul tau sef detine întotdeauna promisiunea de a fi maestrul propriului program , si intr-un fel este adevãrat . Dar, ca orice talent independent , odatã ce locurile de muncã vin, va trebui sã ne amintim cã, clientul este rege , si posibil sã fie nevoie sa lucrezi mai multe ore decât un simplu angajat. Ca un urgent curier , vã puteti astepta ca ziua de lucru sa incepea devreme si sa se termine târziu, în special în timpul sezonului.
Partea pozitiva este ca se plãteste foarte bine timpul investit extra,asta pentru cei care doresc sã lucreze mai mult .
 

Colegii de munca

Vei lucra singur in cea mai mare parte a zilei ca si curier ,asta iar poate fi ceva bun sau rãu , în functie de personalitatea ta . Ca dezavantaj , rezolvarea problemelor si obtinerea instruirii la locul de muncã in timp ce esti la volan, nu este la fel asa de simpla ca mersul pe jos pe la cabina supraveghetorului dumneavoastrã , cum s-ar intampla într- un loc de munca la obisnuit la birou. Trebuie sa tii minte ca lumea se bazeaza pe tine si talentele tale pentru ruta planificata sa faci o treabã buna. De asemenea, este de folos sa ai o statie radio si un telefon mobil , precum si un tracker GPS pentru acele drumuri de tarã confuze.
Un lucru bun este cã locul de muncã este destul de simplu , doar iei pachetul alocat pentru tine , il livrezi,iar apoi la urmãtoarea comanda.
Fara sa ai un supraveghetor care tot timpul iti sufla in ceafa , sau alte interferente care iti ocupa timpul, ori colegi care iti distrag atentia.
 

Cerintele fizice

În timp ce multe colete sunt destul de usor de transportat , vor exista cateva care unde s-ar putea sa ai nevoie de un pic de muschi pentru a le descarca sau livra. Adaugam la asta faptul cã vei conduce toatã ziua , sa stii cã trebuie sã fie în formã destul de bunã pentru a putea fi curier . Existã mai multe moduri de a aborda acest lucru, tine cont de urmatoarele :

un asistent , un traseu stabilit , si, desigur , sa ai grija de corpul tau , cu o dieta buna , odihna suficienta si exercitii zilnice . Una din partile cele mai bune de a fi un curier este cã, crestererile salariale sunt bazate pe meritul si efortul depus . Este nevoie de o atitudine pozitiva , si, desigur , de dedicatie pentru a face o treabã bunã !
 

Creati cont Gratuit Inregistrati-va